Urheilu & Pyöräily

Vaaliteemassani 2019 urheilu ja erityisesti pyöräily on merkittävässä roolissa!

Nuorena harrastin kilpapyöräilyä, josta 18 vuotiaana voitin maantiepyöräilyn SM-kultaa. Aktiivinen urheilu on antanut minulle elämässä paljon. Urheilun kautta olen oppinut, että tulos ei ole mahdollinen ilmaan kova työtä. Urheilu on myös pitänyt minun teini-iässä oikealla polulla. Olen oppinut voittaman ja häviämään. Olen nähnyt maailmaa ja saanut uusia kavereita ympäri maapalloa urheilun kautta. Tällä hetkellä toimin “Lapsipyöräily ry” vetäjänä ja valmennan tyttäreni kilpapyöräilijäksi.

-Urheilu opettaa nuorelle voitontahtoa, periksiantamattomuutta, rohkeutta, sinnikkyyttä ja yhteistyötaitoja.

Mielestäni kaikilla lapsilla on oltava mahdollisuus harrastaa monipuolista urheilua, riippumatta siitä minkälainen on perheen taloustilanne.

Harrastuspassi pitäisi antaa kaikille peruskoululaisille. Tämä edistää urheiluseurojen kasvua ja antaa mahdollisuuden työllistää valmentajia.

Panostaisin myös kaikkien urheiluseurojen tukemiseen!

Pidän pyöräilystä ja teen pyöräilyn kehityksen työtä rakkaudesta lajiin. Teen parhaani, jotta saisimme Pirkanmaalle sisävelodroomin, joka palvelisi koko Suomea.
Pyöräily on Suomessa toiseksi suosituin urheilumuoto kävelyn jälkeen. Pyöräily on hyvinvointia ja 100% ekologinen liikkumismuoto.
Sähköpolkupyörien yleistyessä me saamme lisää ihmisiä käyttämään polkupyöriä.
Tämä tarkoittaa myös sitä, että valtion on entistä enemmän kiinnitettävä huomiota pyöräilyreittien suunnitteluun ja toteutumiseen. Hyvät ja turvalliset pyöräilytiet helpottavat työmatkapyöräilyä, vähentävät ruuhkia ja päästöjä sekä parantavat työhyvinvointia.

Urheilu on hyvä lääke moniin ongelmiin! Urheilussa opitut taidot kantavat läpi koko elämän. Suomalainen hyvinvointi kasvaa liikunnan lisääntyessä.
Kaikkien urheilijoiden ja pyöräilijöiden puolesta!

JAA TÄMÄ