Hei,

Minä olen Seppo Kapanen, 38-vuotias perheellinen keski-ikäinen mies Lempäälästä, kahden lapsen isä.
Äitini juuret ovat Suomesta ja ollessani 12-vuotias muutimme Itä-Karjalasta paluumuuttajana Tampereelle. Olen varhain tutustunut työelämään ja myös kaikki opiskeluvuodet olin aina jossain töissä. Valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulusta sähköinsinööriksi vuonna 2005.
Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut yrittäjänä ja luonut yli sata uusia työpaikkoja eri aloille. Yrittäjänä olen tottunut kehittämään, tarttumaan toimeen ja selviytymään eri tilanteissa. Tämän lisäksi kolme viimeistä vuotta olen vahvasti mukana kehittämässä suomalaista nuorisopyöräilyä ja valmennan tytärtäni maantiepyöräilijäksi.

Eduskunta tarvitsee kansanedustajia, joilla on monipuolista kokemusta elämästä ja jotka uskaltavat tarttua ajankohtaisiin ongelmiin sekä ottamaan vastuun päätöksistä.

Millainen ehdokas olen?

  1. Haluan, että politiikka on ymmärrettävää ja että jokainen ihminen voisi nostaa omat ongelmansa esille, koska jokainen ihminen on arvokas, jokainen mielipide on tärkeä.
  2. Puolueissa toimivat ihmiset ja heidän arvomaailmansa. Se on niin kuin yritysmaailmassa; ihmiset ratkaisevat, eikä yritys.
  3. Poliitiikan on oltava kuin yrityksen johtaminen ja kestävyysurheilun yhdistelmä.
  4. Perinteiset humaaniset arvot ja perhearvot ovat minulle erittäin tärkeitä ja puolustan niitä kansanedustajana.
  5. Haluan panostaa lasten ja nuorten laadukkaaseen koulutukseen ja hyvään oppimisympäristöön.

Sinisistä:
Lähdin Sinisiin, koska se on uusi puolue joka on vasta rakentumassa. Yrittäjänä pystyn kehittämään puoluetta ja tuomaan siihen omia käytännön kokemuksia.
Siniset ovat puoluekartalla keskelle sijoittuva, eturyhmistä irrallinen ja yksilöiden vapautta korostava puolue.
Haluamme uudistaa politiikkaa ja sen rakenteita.
Arvostamme ihmisten erilaisuutta ja yhteistyötä yli puoluerajojen.
Ainoa eturyhmämme on Suomen kansa.

JAA TÄMÄ

1 month ago
Sininen tulevaisuus

#puoluetuet kokonaan pois!!!

Edeltävä hallitus leikkasi puoluetukia kahdesti, vähensi ministerien, valtiosihteerien ja erityisavustajien määrää sekä alensi ministerien palkkoja.

Vaan mitä tekee Rinteen hallitus ensi ... See more

1 month ago
Prihti

Vihreät - De Gröna Iiris Suomela & Sosialidemokraatit SDP Sanna Marin tässä teille lisää mietittävä mikä se oikea suunta verotukselle ja liikenne kehitykselle pitäisi olla. Oikeat faktat ja ... See more

Ahti Martikainen peilaa hyvin autoilijan näkökulmaa jotka potevat ilmastoahdistusta ja lisää ahdistusta risteilymatkustajille. (alla olevassa kuvassa tämän aamun vesiliikenne)

Maailmassa on ... See more

2 months ago
MTV Uutiset

Voi 🤯🤬🤬🤬🤬 Vihreät - De Gröna

"Meillä ei vain yksinkertaisesti puu riitä, kun meidän täytyy huolehtia niin ilmasto-, kuin monimuotoisuustavoitteistakin", tänään ministerin tehtävässä aloittava Mikkonen kommentoi.

2 months ago
Prihti

Naurun hetki...

Kansa tilasi ja sai mitä tilasi.

2 months ago
Severe Weather Europe

Muutama #vihreä aktivistia tarvittaisi tonne hommiin, kerkiää joku Suomesta vai onko meillä tällä kaikki niin huonosti???
Vihreät - De Gröna

Really? Really?? Come on ... Novi Pazar, southwest Serbia yesterday, June 3rd. Report: Indeks Online / Időinfó-MetKép / Met Hír

2 months ago
Taloussanomat

Tiedoksi vaan

Yksityisautoiluun rajoituksia, hiilestä irti, energiatuet alas, leivän päälle hernetahnaa kinkun sijaan? Suomen ilmastopolitiikka oli eurovaalien tärkeimpiä teemoja, mutta mitkä tahot ja ... See more

3 months ago
Sitra: Suomalaisten autoilun ja maidon juonnin lopettamisella maailma pelastuu

Ollessani vaalikopilla eduskuntavaalien aikana minua pelotti nuorten aivopesu. Ne vihreät nuoret oikeasti uskovat että maidon juonti ja yksityisten autoilu pitäisi lopettaa.

Valtamedia on ilakoinut Sitran julkaisemalla raportilla, jonka mukaan maailma pelastuu kun Suomessa lopetetaan lihan syönti ja yksityisautoilu. Raportin mukaan suomalaisten hiilijalanjälj…

3 months ago
Tampereen kauppakamari

Olisi kyllä todella tärkeä hanke saarivaltiolle.

"Tavoitteena on luoda luotettava ja kilpailukykyinen yhteys niin, että suomalainen elinkeinoelämä on samalla viivalla eurooppalaisten kilpailijoidensa kanssa", sanoo Pirkanmaan maakuntajohtaja Esa ... See more

« 2 of 28 »
JAA TÄMÄ